Klantenservice open maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 23:59

Over ons

Jko 4933

Geniet van het buitenleven met een terrasoverkapping of glazen schuifwand

Onze passie? Zorgen dat jij een schitterende buitenruimte kunt maken waar je het hele jaar door van geniet. Onze terrasoverkappingen en glazen schuifwanden zijn niet alleen van topkwaliteit, maar ook betaalbaar. Omdat genieten van het buitenleven begint bij je eigen tuin.

In het kort

ForaVida is in 2019 opgericht, nadat we binnen twee jaar als onderdeel van Ri-Jo Nuenen uitgroeiden tot een belangrijke speler in de regio. Zo konden we ons volledig focussen op het doorontwikkelen van onze terrasoverkappingen en glazen schuifwanden. Met succes! Anno 2023 is ForaVida in korte tijd gegroeid tot toonaangevend bedrijf op het gebied van terrasoverkappingen en glazen schuifwanden.

Klanttevredenheid op één

Bij ForaVida draait alles om tevreden klanten. We hebben al heel wat mensen blij gemaakt met onze producten en services. We zijn er trots op dat we keer op keer goede beoordelingen ontvangen en daar doen we dan ook alles voor!

22,000+

tevreden klanten

9,4

gemiddelde klantwaardering

40,000+

unieke bestellingen

Onze missie

Het is ons doel om jou nóg meer te laten genieten van het comfort van je tuin. Dat doen we door altijd voor je klaar te staan en door topkwaliteit terrasoverkappingen en glazen schuifwanden te leveren tegen een betaalbare prijs. Zo omarmen we samen het buitenleven.

Bezoek onze showroom

Wij heten je van harte welkom in onze showroom in Nuenen, vlakbij Eindhoven. De koffie staat voor je klaar! 

Je kunt bij ons terecht om al onze terrasoverkappingen en glazen schuifwanden rustig te bekijken. Kom je er niet helemaal uit? Onze verkoopmedewerkers voorzien je op afspraak van gratis advies en helpen je met het kiezen van de perfecte buitenruimte.

Showroom
Deel