Klantenservice – maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 23:59, zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00 | Showroom Venlo 7 dagen per week geopend

ForaVida breidt uit met nieuw logistiek centrum

Na afgelopen maart onze nieuwe showroom in Venlo te hebben geopend zijn we verheugd met nieuws over verdere uitbreiding van ForaVida. Ditmaal vergroten we onze voorraad- en transportcapaciteit met de opening van een nieuwe logistiek centrum in Oostrum, provincie Limburg.

De bouw is al van start gegaan en vanaf 2025 zullen wij alle logistieke processen vanuit dit nieuwe warehouse uitvoeren. Dankzij de grootte van ruim 3.000 m2 kunnen wij onze voorraad vergroten en hierdoor vrijwel altijd alle producten uit voorraad leveren.

Uitbreiding assortiment

De extra ruimte zorgt er ook voor dat wij ons assortiment uit kunnen breiden. Hierdoor kun je voor meer producten voor je tuin straks bij ForaVida terecht. Maar ook voor onze overkappingen komen er meer opties en uitbreidingsmogelijkheden. Het nieuwe assortiment en uitbreidingen voor ons huidige assortiment zijn vanaf januari te vinden in onze showroom en webwinkel.

Snelle en zorgeloze levering

Ons nieuwe logistiek centrum heeft een centrale ligging. Hierdoor kunnen we onze producten snel leveren bij onze klanten in heel Nederland. Ook voor afhaalklanten is het magazijn erg makkelijke bereikbaar. Vanaf de afslag van de A73 rij je binnen enkele minuten naar ons magazijn.

Bouw en vooruitzicht

Wij zijn enorm trots op deze uitbreiding en kijken ernaar uit om vanaf 2025 onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn vanuit ons nieuwe warehouse in Oostrum. Met deze investering in onze infrastructuur bevestigen we onze toewijding aan groei, innovatie en klanttevredenheid. De toekomst ziet er rooskleurig uit en we kunnen niet wachten om deze nieuwe stap in onze reis met jullie te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis levering

Altijd, in Nederland en België

Gemakkelijk retourneren

30 dagen gratis retourneren

5 jaar garantie

Genieten zonder zorgen

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Creditcard

Bezoek onze showroom

Onze showroom in Venlo is 7 dagen per week geopend. Je bent van harte welkom om onze producten te bekijken en onze medewerkers staan voor je klaar voor advies.

📍 Nijmeegseweg 2D, Venlo

Showroom-Venlo

Success!

The discount has been applied. You will see it when you checkout.

There has been a problem

Unfortunately this discount cannot be applied to your cart.

Deel