Klantenservice – maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 23:59, zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00

4 Mogelijkheden van een tuinkamer

Deze 4 mogelijkheden van een tuinkamer had je misschien al wel verwacht, maar we leggen je tóch graag uit waarom wij fan zijn. Nu de donkere wolken van de afgelopen twee jaar langzaam wegtrekken, zijn we langzaam gaan genieten van alle kleine geluksmomentjes. Een momentje ontspanning, een momentje rust. We hebben massaal de natuur herontdekt na twee jaar non-stop thuiswerken. Met een tuinkamer creëer je die geluksmomenten zelf en combineer je het comfort van thuis met de rust van de natuur. Bij ForaVida – letterlijk vertaald ‘buiten leven’ – leven we naar die gedachte en helpen we ook jou om optimaal te genieten van het buitenleven. We nemen je mee aan de hand van eerdere tevreden klanten en laten je zien hoe zij hun tuinkamer tot kunt hebben verheven. We benoemen een aantal mogelijkheden van een tuinkamer.

De klassieke tuinkamer

Houten tuinkamer haard

De eerste en misschien ook de meest voor de hand liggende toepassing van een tuinkamer mag niet onbelicht blijven. Een extra plekje om te ontspannen heb je al snel gemaakt en is de reden voor de meeste mensen om een tuinkamer aan te schaffen. Want laten we eerlijk zijn, een wijntje smaakt net iets lekkerder met fluitende vogels om je heen en de zon op je bol dan binnen voor de televisie. 

Wekelijks ontvangen wij foto’s van jullie momentjes voor jezelf en wij snappen wel waarom. Wij zijn fan van de klassieke tuinkamer en steken dat dan ook niet onder tuinstoelen of -banken. Want zelfs binnen die klassieke vorm zijn er meerdere mogelijkheden van een tuinkamer. Hang je een televisie op en wordt je ruimte een tweede woonkamer of plaats je een eettafel om buiten te kunnen dineren?

Buitenkeuken

Als we het dan toch over dineren hebben: niets zo ontspannend als een heerlijke maaltijd in de buitenlucht. Het liefst nodigen we een paar vrienden uit en steken de barbecue aan. Toch is er niets zo verraderlijk als het weer in ons kikkerlandje. Voor je het weet valt je gezellig diner letterlijk en figuurlijk in het water. Een moderne tuinkamer biedt in deze de perfecte oplossing. Je kunt ervoor kiezen om een vrijstaande overkapping te plaatsen in je tuin. Maar ook om je woning uit te breiden met een terrasoverkapping en deze dicht te maken met glazen schuifwanden. Je richt vervolgens je buitenkeuken helemaal in zoals jij dat zelf wilt. De mogelijkheden van een tuinkamer zijn eindeloos!

Tuinkamer met buitenkeuken

Mini-spa

Steeds vaker zien we jacuzzi’s en saunacabines voorbij komen onder onze terrasoverkappingen. Na twee jaar stress en onzekerheid kunnen we ons dan ook heel goed voorstellen dat je toe bent aan een heerlijke kuur, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft te gaan. Ook dat behoort tot de mogelijkheden van een tuinkamer. Voorheen stond zo’n jacuzzi of sauna vaak ergens achter in de tuin. Het zeil bleef op de jacuzzi als er druppels uit de lucht vielen. Maar waarom zou je jezelf laten beperken door het weer? Deze levensgenieter heeft dat perfect voor elkaar. Regen, kou, sneeuw, wind? Geen probleem. Je kunt ook genieten van het buitenleven als het buiten niet te genieten is. Schuifwand dicht, bubbels aan en bubbels in je glas. Proost!

Tuinkamer met jacuzzi

Mancave

Mannen, opgelet! Deze is voor jullie. Een man cave is de perfecte plek om je terug te trekken. Eigenlijk hebben mannen niet zo veel nodig om van het buitenleven te genieten. Een goed stel vrienden, een plofbank en een gevulde koelkast zijn vaak al voldoende. Toch staat het hebben van een eigen mancave hoog op het verlanglijstje van de meeste mannen. Als je het aan ons vraagt dan is een mancave ook ideal voor een vrijstaande tuinkamer achter in de tuin. Sta je nog op het punt om een mancave te bouwen, dan maak je met onze overkappingen een moderne, open constructie. Maar heb je al een bestaande ruimte in je tuin die je wil ombouwen tot volwaardige tuinkamer, dan bieden onze glazen schuifwanden een uitkomst. Wij regelen de materialen, jij verzorgt de inrichting! Hier staan bruikbare tips om dat te realiseren, want de mogelijkheden van een tuinkamer zijn ook hier weer eindeloos.

Terrasoverkapping mancave

Meer mogelijkheden van een tuinkamer

Een tuinkamer, terrasoverkapping of veranda is eigenlijk een blanco canvas. Je kunt er alle kanten mee uit, hem helemaal inrichten zoals jij dat wilt en gebruiken op een manier die het beste bij je past. We kunnen je nog veel meer voorzetjes geven, maar het belangrijkste is dat jij een toepassing kiest die het beste bij jouw levensstijl past. In plaats daarvan geven we je graag twee andere pagina’s mee boordevol inspiratie. Check onze galerij om te zien wat anderen met hun overkapping hebben gedaan of kijk naar andere artikelen op onze blogpagina met nog meer wooninspiratie.

2 comments

 1. Birhanu

  Hallo,

  Mag ik vragen wat de afmetingen zijn van de mini spa en wat die gekost heeft!

  1. Goedemiddag,

   Deze foto’s zijn van onze klanten, wij weten hier helaas geen verdere specificaties van.

   Vriendelijke groet,
   Foravida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis levering

Altijd, in Nederland en België

Gemakkelijk retourneren

30 dagen gratis retourneren

5 jaar garantie

Genieten zonder zorgen

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Creditcard

Success!

The discount has been applied. You will see it when you checkout.

There has been a problem

Unfortunately this discount cannot be applied to your cart.

Deel