Klantenservice – maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 23:59, zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00 | Showroom Venlo 7 dagen per week geopend

Retourneren en terugbetaling

Wij zijn er om je te helpen als je je bestelling wil retourneren. Hier vind je alle relevante informatie over hoe je je bestelling kunt retourneren en hoe je je terugbetaling kunt ontvangen.

Let op: je bestelling dient binnen 30 dagen door ons retour gehaald te zijn en terug in ontvangst te zijn genomen. Herroep je bestelling dus altijd ruim op tijd (advies is binnen 14 dagen). Als je bestelling als pakket is verzonden, sturen we je een retourlabel.

Ik heb mijn bestelling al ontvangen

Je kunt je producten binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren. Het eenvoudigst doe je dat per mail via [email protected] of telefonisch via 085 – 130 64 19. Onze klantenservice informeert je dan over hoe en wanneer je je bestelling kunt retourneren.

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen

Bestellingen die nog niet zijn verzonden, kunnen makkelijk worden geannuleerd. Wij kunnen je bestelling voor je annuleren. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

Wettelijk herroepingsrecht

Je hebt het wettelijk recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Bij ForaVida bieden we je echter extra service, zodat je bij ons binnen 30 dagen na ontvangst je bestelling kunt retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax, e-mail of bovenstaand formulier) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat we op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot we de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Ons retouradres
ForaVida B.V.
Aan de Zwarte Hond 9
5932 AB Tegelen
Nederland

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Veelgestelde vragen over retourzendingen en terugbetalingen

Gratis levering

Altijd, in Nederland en België

Gemakkelijk retourneren

30 dagen gratis retourneren

5 jaar garantie

Genieten zonder zorgen

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Creditcard

Bezoek onze showroom

Onze showroom in Venlo is 7 dagen per week geopend. Je bent van harte welkom om onze producten te bekijken en onze medewerkers staan voor je klaar voor advies.

📍 Nijmeegseweg 2D, Venlo

Showroom-Venlo

Success!

The discount has been applied. You will see it when you checkout.

There has been a problem

Unfortunately this discount cannot be applied to your cart.

Deel