ForaVida » Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Wij bieden diverse betaalmogelijkheden, zodat u altijd op een snelle en veilige manier kunt winkelen. Al onze betaalmethoden zijn erkend en bieden garanderen een veilige transactie. Klanten uit België kunnen eveneens kiezen voor een aantal vertrouwde opties.

iDeal

iDEAL is de meest gebruikte betaalmogelijkheid in Nederland. Hiermee kun je je aankoop online veilig via je eigen bank doen. Tijdens het afrekenen wordt u doorverwezen naar een betaalscherm van de gekozen bank, zodat u de betaling kunt verrichten.

Creditcard

Met een creditcard kunt u online uw bestelling afronden. De meeste creditcard maatschappijen bieden een verzekering bij online aankopen. Wij accepteren creditkaarten van Mastercard en Visa.

Bancontact

Bancontact meest gebruikte betaalmethode van België. Deze betalingsmethode is vergelijkbaar met iDeal voor Belgische consumenten. Betalingen via Bancontact zijn gegarandeerd en worden direct bevestigd.

Klarna achteraf betalen

Met Klarna achteraf betalen kun je na bestelling (tot €4.000) binnen 30 dagen betalen tegen 0% rente. Je bestelling wordt ‘gewoon’ gereedgemaakt voor uitlevering. Je ontvangt na verzending de de factuur van Klarna en je regelt de betaling met hen.

Klarna Betaal in 3 delen

Met Klarna Betaal in 3 delen betaal je in 3 gelijke delen voor je bestelling (tot €4.000) tegen 0% rente. De delen worden iedere 30 dagen automatisch afgeschreven van de geregistreerde creditcard of bankrekening tot de bestelling is afbetaald.

in3

Met In3 betaal je veilig via iDeal in drie aparte delen tegen 0% rente. Je betaalt je aankoop (tot €3.000) gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. Dit is de enige gespreide betaalmethode zonder rente en BKR registratie.

SOFORT Banking

Soortgelijk aan iDEAL en Bancontact. Deze betaalmethode wordt voornamelijk door Duitse consumenten gebruikt. Het maakt het mogelijk om vanuit verschillende landen via de eigen vertrouwde bankomgeving een trasactie te doen.

Belfius Direct Net

Belfius Direct net is de betaaloplossing voor klanten van de Belgische bank Belfius. Zij kunnen op deze manier via hun eigen vertrouwde bankomgeving een bestelling plaatsen. Betalingen zijn gegarandeerd en direct beschikbaar.

KBC/CBC Betaalknop

Via de KBC/CBC-betaalnop kunnen klanten van de Belgische banken KBC en CBC hun online aankopen eenvoudig betalen via hun vertrouwde online bankomgeving. KBC richt zich op Vlaanderen en CBC op Wallonië.

Giropay

Giropay is de meest gebruikte betaalmethode voor Duitse consumenten. Ook deze betaalmethode is soortgelijk aan iDeal, Bancontact en SOFORT Banking. Klanten betalen veilig en vertrouwd via hun eigen bankomgeving.

Apple PaY

Apple Pay is een relatief nieuwe betaalmethode voor gebruikers van een Apple telefoon of smartwatch. Het vervangt fysieke pasjes doordat klanten kunnen betalen met hun telefoon of smartwatch op een manier die net zo veilig en eenvoudig is.

PayPal

Paypal is een wereldwijde betaalmethode die door miljoenen consumenten, bedrijven en ondernemers gebruikt wordt. Je aankopen zijn beschermd dankzij de kopersbescherming die PayPal aanbiedt.

veelgestelde vragen over onze betaalmogelijkheden

Winkelwagen
Deel