Klantenservice – maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 23:59, zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00 | Showroom Venlo 7 dagen per week geopend

Betaalmogelijkheden

Met onze betaalmogelijkheden garanderen we een soepele en veilige winkelervaring. Al onze betaalmethoden zijn gecertificeerd en garanderen een veilige transactie.

Betaalmethode iDeal

iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Met deze methode kun je veilig een transactie uitvoeren in je eigen vertrouwde bankomgeving. Tijdens het betalingsproces word je doorgestuurd naar het betalingsscherm van de door jou gekozen bank waar je de betaling kunt uitvoeren.

Betaalmethode Klarna

Klarna Achteraf Betalen

Met Klarna Pay Later kunnen klanten een bestelling tot € 2.500 binnen 30 dagen betalen tegen 0% rente. Zodra je bestelling verstuurd is, ontvang je de factuur van Klarna en regel je met hen de betaling.

Betaalmethode Klarna

Klarna Betaal in 3 delen

Met Klarna Betaal in 3 delen kunnen klanten bestellingen tot € 4.000 betalen tegen 0% in drie gelijke termijnen. Deze aparte termijnen worden elke 30 dagen van je geregistreerde creditcard of bankrekening afgeschreven totdat de bestelling volledig is afbetaald.

Betaalmethode creditcard

Creditcard

Je kunt een creditcard gebruiken om een betaling te doen. De meeste creditcardmaatschappijen bieden een verzekering aan voor online aankopen. Wij accepteren Mastercard en VISA.

Bancontact

Bancontact

Bancontact is een populaire betaalmethode in België, waarmee klanten direct online kunnen betalen via hun bankrekening. Het is geschikt voor klanten die snel en veilig willen afrekenen met hun Belgische bankpas.

Betaalmethode Belfius Direct Net

Belfius Pay Button

Belfius Pay Button is een betaalmethode die specifiek gericht is op klanten van Belfius Bank in België. Het maakt directe betalingen mogelijk vanaf hun Belfius-rekening, waardoor het handig is voor Belfius-klanten die online winkelen.

Betaalmethode KBC/CBC-betaalknop​

KBC / CBC Betaalknop

De KBC/CBC Betaalknop is een betaalmethode die klanten van KBC en CBC Bank in België in staat stelt om eenvoudig online aankopen te doen via hun bankrekening. Het is handig voor klanten van deze banken die een snelle en veilige manier van betalen verkiezen.

Apple Pay button

Apple Pay

Apple Pay is een mobiele betaalmethode exclusief voor Apple-apparaten, waarmee klanten veilig kunnen betalen via hun iPhone, Apple Watch, iPad of Mac. Het is geschikt voor klanten die gemakkelijk en snel willen betalen zonder fysieke portemonnee.

Billie-B2B

Billie

Billie is een betaalmethode waarmee klanten achteraf kunnen betalen voor hun online aankopen via een digitale factuur. Het is geschikt voor zakelijke klanten.

iDEAL in3

iDEAL in3

iDEAL in3 is een betaalmethode waarbij klanten hun aankoop in drie termijnen kunnen betalen zonder rente. Het is geschikt voor klanten die hun aankopen willen spreiden en flexibiliteit willen bij het betalen.

Contant

Het is mogelijk om onder enkele voorwaarden contant te betalen in de showroom. Contante betaling is alleen mogelijk in onze showroom in Venlo en wij accepteren uitsluitend gepaste bedragen. Wij zijn niet in staat om wisselgeld terug te geven. Het is niet mogelijk om de contante betaling te voldoen in ons afhaalmagazijn in Tegelen.

Het is eveneens mogelijk om in onze showroom in Venlo met je bankpas te betalen.

Veelgestelde vragen over onze betaalmogelijkheden

Gratis levering

Altijd, in Nederland en België

Gemakkelijk retourneren

30 dagen gratis retourneren

5 jaar garantie

Genieten zonder zorgen

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Creditcard

Bezoek onze showroom

Onze showroom in Venlo is 7 dagen per week geopend. Je bent van harte welkom om onze producten te bekijken en onze medewerkers staan voor je klaar voor advies.

📍 Nijmeegseweg 2D, Venlo

Showroom-Venlo

Success!

The discount has been applied. You will see it when you checkout.

There has been a problem

Unfortunately this discount cannot be applied to your cart.

Deel