Jouw winkelwagen

Klantenservice open maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 23:59 & zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00.

Garantie

Alle producten die je bij ons bestelt zijn wettelijk beschermd. Alle producten vallen dus onder de wettelijke garantie. De wettelijke garantie houdt in dat een product is of moet doen wat de consument er redelijkerwijs van mag verwachten. Voor sommige producten geldt bovendien een fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie wordt hieronder beschreven. De fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie en moet worden beschouwd als een aanvullende garantie.

Fabrieksgarantie

Wij bieden vijf jaar garantie op fabricagefouten voor alle producten. Er gelden uitzonderingen op deze regel. Deze uitzonderingen en de voorwaarden waaraan je moet voldoen om aanspraak te kunnen maken op deze garantie worden hieronder nader toegelicht.

Let op: stormschade aan producten valt niet onder onze garantie. Als je product stormschade heeft opgelopen, neem dan contact op met je verzekering.

Producten met afwijkende garantievoorwaarden

Voor sommige producten gelden andere garantievoorwaarden. Bovendien geldt de hieronder vermelde garantie alleen op fabricagefouten.

  • Onze fabrikant biedt 10 jaar fabrieksgarantie op polycarbonaat dakplaten voor terrasoverkappingen.
  • De transformator voor onze ledverlichting voor terrasoverkappingen wordt beschermd door twee jaar fabrieksgarantie.
  • De ledberlichting voor terrasoverkappingen zelf wordt beschermd door drie jaar fabrieksgarantie. Als een van deze gebreken vertoont, sturen wij per post een vervanging. Je bent zelf verantwoordelijk voor de montage van het vervangende onderdeel.
  • Onze terrasverwarmers worden beschermd door twee jaar fabrieksgarantie.

Verwerkings-/montageadvies

Alle producten moeten worden geïnstalleerd of gemonteerd volgens de instructies die ForaVida je verstrekt. Worden onze handleidingen niet gevolgd, dan kan er geen aanspraak gemaakt worden op garantie

Gratis levering

Altijd, in Nederland en België

Gemakkelijk retourneren

30 dagen gratis retourneren

5 jaar garantie

Genieten zonder zorgen

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Creditcard

Deel