Klantenservice – maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 23:59, zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00

Garantie

Alle producten die je bij ons bestelt zijn wettelijk beschermd. Alle producten vallen dus onder de wettelijke garantie. De wettelijke garantie houdt in dat een product is of moet doen wat de consument er redelijkerwijs van mag verwachten. Voor sommige producten geldt bovendien een fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie wordt hieronder beschreven. De fabrieksgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijke garantie en moet worden beschouwd als een aanvullende garantie.

Fabrieksgarantie

We bieden vijf jaar garantie op fabricagefouten voor alle producten. Er gelden uitzonderingen op deze regel. De uitzonderingen en de voorwaarden waaraan je moet voldoen om aanspraak te maken op garantie wordt hieronder toegelicht.

Let op: stormschade aan producten valt niet onder onze garantie. Als je product stormschade heeft opgelopen, neem dan contact op met je verzekering.

Producten met afwijkende garantievoorwaarden

Voor sommige producten gelden andere garantievoorwaarden. Bovendien geldt de hieronder vermelde garantie alleen op fabricagefouten.

  • Onze fabrikant biedt 10 jaar fabrieksgarantie op polycarbonaat dakplaten voor terrasoverkappingen.
  • De transformator voor onze ledverlichting voor terrasoverkappingen heeft twee jaar fabrieksgarantie.
  • De ledverlichting voor terrasoverkappingen zelf heeft drie jaar fabrieksgarantie. Als een van deze gebreken vertoont, sturen we per post een vervanging. Je bent zelf verantwoordelijk voor de montage van het vervangende onderdeel.
  • Onze terrasverwarmers hebben twee jaar fabrieksgarantie.

Verwerkings-/montageadvies

Alle producten moeten geïnstalleerd of gemonteerd zijn volgens de instructies die ForaVida je verstrekt. Zijn de handleidingen niet gevolgd, dan kun je geen aanspraak maken op garantie.

Gratis levering

Altijd, in Nederland en België

Gemakkelijk retourneren

30 dagen gratis retourneren

5 jaar garantie

Genieten zonder zorgen

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Creditcard

Bezoek onze nieuwe showroom

Onze nieuwe showroom in Venlo is 7 dagen per week geopend. Je bent van harte welkom om onze producten te bekijken en onze medewerkers staan voor je klaar voor advies.

📍 Nijmeegseweg 2D, Venlo

Showroom-Venlo

Success!

The discount has been applied. You will see it when you checkout.

There has been a problem

Unfortunately this discount cannot be applied to your cart.

Deel