Klantenservice open maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 23:59

Nieuw assortiment: Steellook profielen

Wij blijven ons assortiment verbeteren en hebben nu de nieuwste toevoeging aan ons assortiment; steellook profielen. Hiermee creëer je een unieke look bij je glazen schuifwand.

Steellook profielen glazen schuifwand

Steellook glazen schuifwand

De steellook glazen schuifwand wint de laatste tijd snel aan populariteit. Het ontwikkelen van deze profielen heeft wat tijd gekost, maar we zijn zeer tevreden over het eindresultaat. Om een steellook te creëren, maken we gebruik van 3 verschillende profielen:

  • Steellook tochtstrip
  • Steellook sierstrip
  • Steellook horizontale strip

Met behulp van de steellook tocht- en sierstrip maken we een robuuste omlijsting van het glas. Door de horizontale strippen toe te passen krijg je een vakverdeling. Standaard gaat dit om een 3-vaks verdeling, maar door meer horizontale strippen toe te voegen kun je bijvoorbeeld ook een 4-vaks verdeling maken.

Verschillende kleuren

De steellook profielen zijn nu alleen nog verkrijgbaar in de kleur mat zwart, maar vanaf begin juli 2023 ook in de kleuren antraciet en mat wit.

Geschikt voor 10 mm glazen schuifwanden

Onze steellook profielen zijn geschikt om te gebruiken voor de meeste glazen schuifwanden die gebruikmaken van glasplaten van 10 mm dik. Let hierbij goed op of de RAL-kleur hetzelfde is, andere komt er kleurverschil.

Laagste prijsgarantie

Met de verschillende steellook profielen die verkrijgbaar zijn is het natuurlijk niet altijd even makkelijk kiezen. Wij hebben echter de laagsteprijsgarantie. Een compleet aanbod steellook profielen, in tegenstelling tot andere aanbieders krijg je bij ons tocht- en sierstrippen, voor het mooiste resultaat.

Steellook glazen schuifwand
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel