Jouw winkelwagen

Klantenservice open maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 23:59 & zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00.

Ontmoet ons – Marcel

In deze serie “Ontmoet ons” stellen wij een aantal van onze medewerkers voor. Zo leer je meer over ons bedrijf en zie je hoe onze medewerkers over onze organisatie denken. Dit keer aan het woord: Marcel, onze vrachtwagenchauffeur die als geen ander jouw bestelling veilig bij je bezorgt!

Marcel vertelt:

“Zeven jaar geleden besloot ik de stap te nemen om vrachtwagenchauffeur te worden. Ik ben nog altijd heel blij met die keuze. Sinds maart 2021 ben ik werkzaam bij ForaVida als vrachtwagenchauffeur. Toen ik bij ForaVida kwam werken, boden zij me een opleiding aan tot het besturen van een autolaadkraan, wat voor mij een mooie toevoeging aan mijn ervaring was. Op die manier lever ik veilig langere artikelen, zoals aluminium veranda’s.

Vrachtwagen foravida marcel

Ik ben nu verantwoordelijk voor een vaste vrachtwagen, splinternieuwe oplegger en mobiele autolaadkraan. In vergelijking met andere vormen van transport, is het transport met een vrachtwagen extra uitdagend. Bij het lossen moet je ontzettend goed opletten en nauwkeurig zijn, net als tijdens het rijden in een woonwijk. Dat is andere koek dan alleen het rijden op de snelweg. Na een werkdag vol uitdagingen ben ik dan ook erg trots op mijzelf.

Het geeft het me energie als onze klanten tevreden zijn met hun bestelling, want ik ben toch vaak het laatste contactmoment dat zij hebben met ForaVida. Het gevoel van vrijheid en de mooie plekken ontdekken waar je als chauffeur doorheen rijdt, zijn een aantal andere voorbeelden wat mijn vak zo leuk maakt. Ik ben blij dat ForaVida mij het vertrouwen en verantwoordelijkheid geeft over een vaste vrachtwagen, oplegger en autolaadkraan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis levering

Altijd, in Nederland en België

Gemakkelijk retourneren

30 dagen gratis retourneren

5 jaar garantie

Genieten zonder zorgen

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Creditcard

Deel