Jouw winkelwagen

Klantenservice open maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 23:59 & zaterdag en zondag van 09:00 tot 17:00.

Ontmoet ons – Dorris

In deze serie “Ontmoet ons” stellen wij een aantal van onze medewerkers voor. Zo leer je meer over ons bedrijf en zie je hoe onze medewerkers over onze organisatie denken. We beginnen met Dorris, onze leidinggevende voor de showroom en klantenservice.

Dit zegt Dorris over werken bij ForaVida:

In juli 2021 ben ik begonnen als klantenservice medewerker. Daarvoor werkte ik een langere tijd als Visual Merchandiser en heb ik een bewuste keuze gemaakt om een andere richting op te gaan! De belangrijkste redenen hiervoor waren dat ik meer doorgroeimogelijkheden zag bij ForaVida en meer verantwoordelijkheden op me kon nemen. Ik heb die kans bij ForaVida gekregen en ben doorgegroeid tot leidinggevende in de showroom. Daarbij krijg ik alle vrijheid, ruimte, hulp en begeleiding die daarvoor nodig is. 

Ontmoet ons dorris

Samen met mijn collega’s ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Daarnaast hou ik mij dagelijks bezig met het organiseren en coördineren van processen gericht op klanten te woord staan, het oplossen van problemen en de verkoop van onze producten. Afgelopen jaar hebben wij veel geautomatiseerd aan zowel de personeelszijde als de klantzijde. Hier hebben wij veel positieve reacties op ontvangen.

ForaVida is een bedrijf met een informele, collegiale communicatie onder collega’s. Er is een vlakke hiërarchie en er zijn korte communicatielijnen. Je krijgt ruimte om fouten te maken en hiervan te leren. Je kan altijd bij iedereen terecht voor vragen of om even te sparren. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn team weet dat ze altijd bij mij terecht kunnen en dat alles bespreekbaar is. 

Ontmoet Dorris in onze showroom

Kom jij langs in onze showroom bij Dorris voor hulp bij het kiezen van je nieuwe veranda of glazen schuifwanden?

2 comments

 1. John schepens

  Beste,

  Bij deze wil ik aan U vragen voor een offerte voor schuifwanden tbv mijn overkapping.

  Afmeting schuifwand 1:
  Breedte: 2500mm
  Hoogte: 2200mm

  Afmeting schuifwand 2:
  Breedte: 3585mm
  Hoogte: 2200mm

  In mat zwart incl de volgende materialen:
  Glasopvang U profiel
  Meenemers
  Deurgreep (1 deurgreep voor schuifwand 1 en 1 deurgreep voor schuifwand 2)
  Bovenprofiel
  Rail

  Geen funderingsbalk, tochtstrip of steel look strip nodig.

  Graan verneem ik of er nog vragen hierover zijn.

  Bij voorbaat dank,

  John schepens
  0630070381

  1. Beste John,

   Bedankt voor uw aanvraag.

   Ik heb een winkelmand voor u samengesteld met daarin de producten die u wenst. Deze is te openen via de volgende link: https://www.foravida.nl/cart-share/ppOqg

   Mochten er vragen zijn naar aanleiding voor de prijsindicatie dan hoor ik het graag.

   Vriendelijke groet,
   Dorris ForaVida

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis levering

Altijd, in Nederland en België

Gemakkelijk retourneren

30 dagen gratis retourneren

5 jaar garantie

Genieten zonder zorgen

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Creditcard

Deel